De mikor olyan sok minden mást is kell csinálni. Például Manóval játszani. Meg takarítani. Meg abc-be menni, meg szomszéddal cseverészni, meg sétálni, meg főzni, meg skype-olni távoli rokonokkal, meg olvasni, meg tornázni, meg FarmVille-t játszani, meg állásokat pályázgatni, meg emailekre válaszolni, meg aludni, meg enni, meg barátnőkkel találkozgatni, meg vásárolni a téli árleszállításokon, meg moziba menni, meg csekket befizetni a postán, meg takarítani, meg elintézni ezt-azt, meg…… És akkor már nem marad idő blogot írni. Még akkor sem, ha a fene fenét eszik. Na jó, ha megnyeri a göndörhajú a lottót, akkor esküszik, hogy rendesen vezeti majd a naplóját, mint ahogy azt eltervezte (heti kétszer, katonásan, egy, kettő, egy, kettő). És akkor majd úgy jön az ihlet is, mint a menetrendszerinti buszjárat, nem késik, nem marad ki, nem talál kifogást.
Vádalku: ha jövő héten itt a tavasz és vele a fehér lovon királyfi, akkor írni fog a magassarkús rendszeresen, kisdobos becsület szavára! (Bár akkor meg királyfizni fog….)

Szerző: Vanilka  2010.02.23. 23:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanilka.blog.hu/api/trackback/id/tr921785601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása