A három Gráciából egyet már láttam. Lehet, hogy kettőt is, de mivel a háromból ketten ikrek - egypetéjűek -, és ráadásul kettesével nem szoktak előfordulni, ezért az nem biztos. Szóval eggyel már találkoztam az utcán napközben. Semmi különös: átlagos, szemüveges, köszönni most tanuló, langaléta huszonéves. Este viszont jobb, ha nem találkoznak velem, mert akkor kitörök majd, mint a vulkán, de magyarul, szelíden, mindenféle káromkodástól mentesen, lényegre törően kifejtem, ha kell, érveket, példázatokat, hasonlatokat, metafórahegyeket felsorakoztatva elmagyarázom, kedvesen a tudtukra hozom, hogy miért kell hallkan szexelni egy ilyen régi, több mint száz éves, körfolyosós bérházban! Mert a Gráciáknak fogalmuk sincs arról, hogy az egész ház, de főleg az az oldal, ahol ők laknak, zeng az esti, mit esti!, akármikor történő nemi aktivitásuktól, főleg a női résztvevő/k hangjától.
Kedves Gráciák! Semmi bajom azzal, hogy nemi életet éltek, mert ezek szerint egészséges, szaporodni kész, fitt, soha nem unatkozó, a magyar társadalom tevékeny fiatalemberei vagytok, és ez remek, ennek mindenki örül, és ehhez jogotok is van! De! Gondolom, ti is szerettek aludni… Gondolom, ti is csak a saját aktusotok neszeit, zajait szeretitek hallani (kivéve, amikor pornót néztek, de akkor is szabad akaratotokból hallgatjátok, nézitek más testgyakorlatait). És egyenlőre társasházban laktok, szóval sorry, de alkalmazkodni is kell.
Szóval Gráciák, tiltakozom! Tessék befogni a csaj száját – gyanúsan csak egy csaj üvöltözését hallani mindig -, úgy is nagyon izgalmas tud lenni az a szex! Tisztára, mintha szado-mazoban nyomnátok! Vagy tessék leragasztani, ha befogni nem tudjátok, mert szükség van mindkét kezetekre! Nagyon helyes kis rózsaszín, vastag leukoplasztot láttam múltkor a Tesco-ban. De úgy is jó, ha szerepjátékoztok, azaz eljátsszátok, hogy a csaj a nővérke, az egyik Grácia meg egy süket beteg, akit a csajnak ápolnia kell (viszont semmi hangot nem szabad/kell kiadnia közben a nővérkének, mert a süket beteg ugyebár úgysem hall semmit).
De ha egyik ötletem sem nyerte el a tetszéseteket, én annak is nagyon fogok örülni, ha egyszerűen csak lekülditek hozzám – kettővel alattatok lakom – a csajotokat, hadd beszélgessek vele picit. Megdicsérem majd, hogy milyen szép hangja van, milyen jó az orgánuma, hogy még sokra viheti a jövőben (csak nem a Gráciák ágyában), hogy milyen ügyes színésznő lehetne belőle, stb. Viszont meg kell mondanom neki azt is, hogy húsz percig nem ordítunk közben azért, hogy a pasink elérjen végre a csúcsra! Elmegy ő anélkül is. Te viszont, drága, így az életben nem tanulod meg, hogy te magad hogy menj el, ha mindig csak színleled a gyönyört…
Szerző: Vanilka  2010.01.03. 22:46 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vanilka.blog.hu/api/trackback/id/tr881643629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása